Cum trebuie sa arate o geanta dama office

Femeile care lucreaza in domeniul business, trebuie sa aiba cat mai multe genti stil office. O geanta office trebuie sa fie: cat mai incapatoare, sa fie dintr-un material de calitate, sa fie rezistenta, sa nu fie de o culoare stridenta.

In ceea ce priveste matarialul gentilor office, cele din piele naturala sunt cele mai cautate. Acesta sunt rezistente, au un design special, si datorita materialului capata o valoare si mai mare. Se spune ca o femei business se recunoaste dupa geanta ei!

In domeniul office sunt niste reguli in ceea ce priveste dress code –ul. Aceste regului se refera nu doar la imbracamintea angajatilor ci si la accesoriile pe care le poarta. In acest caz vorbim despre geanta office al unei femei. Acesta trebuie sa fie de o culoarea sobra, neutra; nicidecum sa nu ne alegem o geanta office intr-o culoarea tipatoare. Pentru sezonul rece se recomanda gentile office din piele naturala negre, bleumarin sau maro. Pentru sezonul cald optati pentru o geanta office de o culoarea mai deschisa, de exemplu o geanta bej sau nude.

O femeie business de succes merge la birou, la intalniri de afaceri cu o geanta office din piele naturala. Geanta office al unei femei business poate fi cheia de success! Geanta pe care o poarta o femeie spune multe lucruri despre ea, dezvaluie multe secrete despre ea.

Cele mai potrivite genti office sunt gentile dreptungiulare. Acestea de regula au o structura rigida, datorita formei lor permit depozitarea documentelor A4 in ele. Aceste modele de genti office sunt modele clasice, iar la birou se poarta stilul clasic. Puteti completa o geanta office cu o servieta din piele naturala.

Daca sunteti in cautarea unei genti dama office din piele naturala alegeti magazinul online Zebras. Aici puteti gasi modele de genti office din piele care va vor impresiona prin stil, eleganta si rafinament.

genti-dama-office


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere