De ce să folosesc ulei de cuticule?

Potrivit expertului pe unghii Sally Hansen, Alison Bowhill-Hayes, uleiul pentru cuticule este produsul perfect daca cuticulele voastre sunt putin deteriorate. Deci, dacă cuticulele sunt puțin crăpate, uscate sau rupte, probabil că ați început să aplicați uleiul hranitor pe unghiile. Păstrați un ochi pentru vitamina E ca ingredient – face minuni pentru a ajuta la repararea oricărei pieli deteriorate sau rupte și vă va menține cuticulele moi și suple.

Când trebuie să folosesc ulei de cuticule?

Alison recomandă aplicarea de ulei de cuticule în fiecare noapte pentru a vă menține unghiile și cuticulele hranite și protejate împotriva uscării și despicării. Utilizarea regulată a produsului va ușura cuticulele și le va restabili sănătății. Amintiți-vă: persistența și coerența.

Cum folosesc ulei de cuticule?

Aplicați câteva picături atât pe unghii, cât și pe cuticule, pentru a ajuta la înmuiere și hidratare. Masați-l în piele timp de aproximativ un minut pentru a stimula aportul de sânge.

Puteți purta cea mai uimitoare culoare de oja  din lume, dar atunci când cuticulele sunt în formă rea, totul va fi văzut de oricine. Ugh! Din fericire, tot ce trebuie este o inmuiere in  uleiul de cuticule  pentru a scăpa de uscăciune și peeling. Incercati cremele si uleiurile pentru cuticule  recomandate, care contin elemente hidratante pentru a le păstra cel mai bine.

Crema pentru masaj cuticula

Când cuticulele uscate nu pot aștepta, faceti această încercare clasică de la Sally Hansen. Folosește ulei de caise pentru a adăuga hidratarea înapoi în mâinile tale și vei observa o diferență cât mai curând peste noapte.

Data viitoare când mâinile și cuticulele au nevoie de un mic rasfat si inviorare, trebuie doar să scoateți această cremă protectoare care folosește uleiul de nucă de cocos, fructele pasiunii și untul de shea pentru a elimina uscarea.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere