Doamnelor, pregatiti-va pentru plaja

Da, este adevarat ca una dintre marile tabieturi cu care ne confruntam atunci cand vorbim de plaja, este alegerea costumului de baie, a slipului, a accesoriilor care sa ne faca sa aratam cat de cat original. Bine, nu trebuie eliminata nici ipoteza de a fi mereu in trend cu cele mai noi si reprezentative idei.

Daca ar fi sa ne lamurim in ce conditii am putea purta un costum de plaja, unele sfaturi ar fi sa ne adaptam in functie de locul sau locatiile unde ne petrecem perioada de plaja sau concediu. La piscina s-ar preta un anumit trend, la malul marii un alt tipar care sa fie in concordanta cu briza, sa nu patrunda nisipul, etc.

In fine, un lucru este destul de clar. Cel mai ok este sa te dotezi cu ce te face sa fii cat mai lejer si sa-ti poti permite. In cele din urma, asta conteaza cel mai mult, nu? Ca barbat, pare sa fie extrem de simplu. Un sort, un slip si un tricou, eventual o sapca sa te protejezi. Cam la asta as rezuma eu echipamentul minim pentru o zi de plaja. Insa si aici te poti impiedica de trend, masuri, mofturile ”sotiei/prietenei”!!

Ca femeie, este cumva mai meticuloasa treaba cu plaja, costumul, soarele, nisipul, vantul!! Uneori, parerile sunt destul de impartite. O femeie este oarecum mai sensibila dar isi doreste sa fie si mai atragatoare la plaja. De aceea cauta sa-si aleaga ceva care sa acopere banalul costum sau sa-l accesorizeze cu o bluza sau cu cele mai in voga rochii de plaja, cu care sa poata merge chiar si pana sau de la plaja spre casa.

Practic, asta este si ideea. Nu cred ca ar da bine, sau ma rog, dupa caz, sa vezi o doamna, in banalul costum de baie, circuland prin centrul unei statiuni, prin restaurant sau la o terasa oarecare. Pe cand cu o stilata si totodata frumoasa rochie de plaja, situatia se va schimba si va deveni cu totul alta. O prezenta placuta, agreabila si bine punctata.

Un top de plaja perfect pentru a crea un aspect boho hippie dar si pentru a-ti intregi tinuta de plaja. Crosetat, cu ciucuri lungi. Va deveni piesa ta favorita din bagajul de vacanta

Astfel, o femeie nu se va mai simti nicidecum incomod, ba din contra, va putea avea incredere ca va arata bine si confortabil pe toata durata unui concediu, la plaja, la mare sau piscina.

 


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere