Idei mari pentru cei mici

Care sunt cele mai importante devize pentru noi, parintii? E clar, cresterea corecta si sanatoasa a copiilor, factorul cel mai des intalnit in randul nostru. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, cred ca un copil ar merita totul. Multi ar spune ca nu prea isi au rostul satisfacerea diferitelor mofturi sau dorinte. Personal, sunt de alta parere. Daca poti si ai orice posibilitate, ofera-i micutului tau absolut tot ceea ce vrea, pentru ca in urmatorul timp sa-ti intoarca favorul si sa te simti implinit.

Acum ceva timp, aflandu-ma la un coleg al carui sotie abia nascuse, am remarcat un patut foarte practic si elegant. Mi-a relatat ca a gasit o oferta la patuturi bebelusi ieftine cu sisteme de leganare. Am deschis un subiect foarte amplu despre utilitatea si tot ceea ce tine de o crestere normala, bineinteles, din experienta noastra de parinti de pana acum.

patut bebelusi

Daca tot am ajuns in vizita, bineinteles ca nu ma puteam duce doar asa, cu un buna ziua si atat. Am gasit de cuviinta sa-i daruim un trusou de botez pentru baiat format dintr-o cutie de cruciulite utila si eleganta dar si un set de mir format din prosopel, sapun si ulei, toate acestea fiind necesare la botezul copilului. Mi s-au parut cele mai potrivite daruri cu care ne puteam duce la un nou nascut, si care cu siguranta aveau sa-i foloseasca, mai ales sufleteste si spiritual.

Am intalnit multe persoane care se dadeau pierduti in fata acestui subiect. Acela de a face un cadou unui nou nascut. Se gandeau ca are si de aia si de cealalta, si sa nu-i duca ceva la fel. Totul este sa cauti acolo unde trebuie si anume la un magazin pentru copii specializat, in care sa primesti informatii si idei de actualitate fata de produsele disponibile. Sau macar sa fii anuntat cand va fi disponibil sau actualizat un anume produs.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere