Mai relaxat cu salterra

Incerc de ceva timp sa urmaresc cateva tendinte in materie de saltele pentru pat sau ceva din categoria canapelelor. Ma bate gandul sa-mi schimbsaltea-memory-2-sleep-confort-19cm salteaua de la patul dublu . Parca arcurile incep sa-si faca de cap, isi fac aparitia tot mai des si disconfortul din timpul odihnei se face tot mai prezent. Asta e. Acum cativa ani erau mai unice. Acum, mult ravnitele  saltele si-au gasit un rang cat mai inalt , atat din punct de vedere al comoditatii cat si a tehnologiei constructive .  Confortul este acum mai usor de obtinut si garantia este mult mai extinsa.

Urmarind cateva calitati si caracteristici pe care le detin actualele saltele, este clar ca materialele din care sunt confectionate ( straturile de spuma) ofera o relaxare a coloanei vertebrale pe timpul somnului, o circulatie mult mai corecta a sangelui , o adaptare mai usoara la temperatura corpului si bineinteles, o independenta foarte buna si cresterea orelor de somn odihnitor.

Un avantaj pentru livingurile sau camerele unde vrem sa obtinem ceva spatiu pe timpul zilei sau odihna pe timpul noptii , cele mai potrivite ar fi gama de canapele pentru living . Doar un fotoliu sau o canapea extensibila poate transforma sau schimba aspectul unei camere de zi intr-o camera de odihna in cateva miscari.

canapea

O canapea extensibila cu stofa sau eco-piele, perne din spuma poliuretanica si structura din lemn de fag cu placi aglomerate, poate fi un accesoriu principal intr-un living sau sufragerie. Usor de folosit, economic ca si spatiu, linistitor din punct de vedere a odihnei , o canapea este factorul principal in camera unei locuinte .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere