Relaxare de la Kurtmann

Ma uit constant dupa cateva marci sau branduri in articole de fashion sau de ce nu, la ce se poarta. Nu sunt foarte mofturos in ceea ce priveste look-ul, nu pun mare accent pe starea, ajustarile fetei sau incurajari ale grimaselor faciale. Totusi, pretind si am pretentia sa cred ca pentru o iesire in oras , o terasa sau o simpla plimbare, merita sa faci tot posibilul sa apari intr-un stil adecvat si modern. Nu ma pregatesc exact cu o camasa calcata , scrobita , un pantalon la dunga si o pereche de pantofi lustruiti .

Evit tenta de nuntas atunci cand ies in oras pur si simplu.  Sincer, stilul caruia ma alatur in cele mai dese cazuri cand nu port ceva sport, este cu precadere cel casual. Si pentru asta trebuie neaparat sa caut ceva adecvat.

De obicei , imi place sa fac cumparaturile de la Kurtmann. Unul dintre motive este ca aici pot alege din articolele catorva branduri cu care cochetez  de ceva timp. Pot gasi in acelasi loc pantalonii pentru barbati de la Zara , in diferite culori si marimi. Nu ezit sa mai sar cumva peste reguli si sa alerg si dupa ceva articole de la Alcott sau Piazza Italia.

pantaloni

Bineinteles, orice design vestimentar este format din mai multe piese, asa ca daca obtez pentru pantaloni, bineinteles ca si camasa poate fi urmatorul accesoriu perfect pentru o tinuta casual. Cele de la Zara fac intotdeauna ( cel putin pentru mine) diferenta de clasa intre camasile potrivite acestui stil de imbracaminte. Intra pe site sa vezi cateva modele de camasi.

camasi

Si daca , bineinteles  ne gandim la vara, soare si distractie, cum altfel , daca nu , un tricou ar putea aduce satisfactie si lejeritate in miscare , comoditate si relaxare. Si doar aici , la Kurtmann, poti sa vezi toate tricourile si modelele destul de adecvate trendului actual.

tricou alcott


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere