Tratamentul sanatos pentru un par matasos

-Tatiiii?

-Da iubita mea!!

-Ufff, ce ma enerveaza parul asta! As vrea sa ma tund. Imi cade la fiecare dus si se umple peria de par cand dau prin el. Si parca ma mananca si pielea capului…

-Nu stiu ce sa zic. Zic sa vorbim cu mami si poate face ea vreo minune!!

-Ok, ii spui cand vine de la serviciu!!

-Sigur!!

Era o discutie de acum ceva timp, intre mine si fiica-mea. Eram singuri, se invata sa se pieptene singura, avea un par bogat si noi tineam mortis sa-si lase parul lung. Avea un par ondulat si extrem de matasos. Cand a mai crescut, simtea ca ii este din ce in ce mai greu sa-l ingrijeasca si cand dadea cu peria, il simtea mult prea incalcit.

Cu toate ca folosea un sampon mai dedicat sau mai de firma, cum am spune noi, romanii, nu doar problema incalcelii era cea care dainuia dar si modul precar in care se prezenta parul. Nici nu se spala bine si in doua zile deja era gras, parea din ce in ce ca se rareste mai mult si noi chiar ne prinsesem in hora tunsorii, cea pe care si-o dorea fetita.

Insa, stim cu totii cum sta treaba cu speranta, my hope, is my chance, si orice rezolvare isi gaseste locul, exact la timp. Intr-un salon de coafor, o colega de-a sotiei primise o recomandare. Nu stiu daca era revolutionar, insa era de ajuns sa putem fi aproape de a rezolva o problema.

tratament regivero

Un produs destul de nou pentru noi, cu ingrediente naturale, cu rezultate dovedite clinic si care ne-au redat din nou speranta de a ne vedea fiica cu un par natural, fara sa mai fie nevoita sa traga la periat sau sa se chinuie sa-si stranga parul in smocuri de pe perie.

Tomna in parul tau cu Regivero

Nimic nu este mai relaxant si nu te face mai implinit decat aspectul tau, forma ta de viata, sa te poti vedea intr-un portret foto in linia ta personala unica. Si parte din aspect este in cea mai mare parte, parul.

Astfel, dupa un tratament cu Regivero, pot spune ca am inceput si noi sa-l folosim regulat, facand deja o obisnuinta in intrebuintare si sa ne mandrim, mai ales fiica noastra cu un par curat si matasos, un scalp relaxat si revigorat.

Pentru a fi sigur daca un tratament pentru caderea parului este certificat si de calitate, poti urma cateva sfaturi:

Verifică să aibă următoarele teste efectuate în laboratoare de specialitate și acreditate:

1.Certificare a calității și eficacității cosmetice a produselor.

2.Certificare Dermatologică pentru compatibilitatea produselor cu pielea umană. Se certifică că produsele nu produc iritații în condiții de utilizare normală sau intensivă.

3.Certificarea Categoriei A la testele de eficacitate a conservării (eficacitate antimicrobiană).

4.Certificare Microbiologică. Atestă că produsele sunt pure.

5.Certificarea Stabilității fizico-chimice. Care demonstrează că produsele își păstrează aspectul, culoarea, mirosul, ph-ul și densitatea.

6.Raport privind Evaluarea Siguranței Produselor cosmetice. Fiecare produs este declarat ca fiind sigur pentru utilizarea în condiții normale


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere