Un accesoriu la secundar

Pe undeva, proverbul cum ca ,, Nu haina il face pe om,, este adevarat doar in anumite situatii. Intr-adevar, degeaba esti cu fite si mofturi , imbracat bine si nu stii sa raspunzi la obiect si politicos. Deseori, imi fac un obicei de a analiza cate o persoana , asa , pe strada.

Multi isi fac din haine un echilibrul cu modul de gandire. Cei mai multi dintre acestia , de multe ori nici nu stiu sa-si echilibreze imbracamintea cu diferite accesorii. Insa pretentiile sunt foarte stridente si evoluate , daca as putea sa spun asa. Cel mai mult mi-a displacut un baiat, trecut peste 18 ani , pe care l-am intrebat cat e ora. Asta vazandu-l cu un ceas mai special la mana. Bineinteles, a durat putin , s-a balbait bine pana sa-mi spuna. Este stanjenitor sa porti un ceas de firma , doar asa , sa fie….

Unul dintre accesoriile care s-ar potrivi astazi la o tinuta decenta, chiar casual sau sport, ar fi ceasul . Exact acele ceasuri , pe care multi le-au uitat sau carora li se par incomode. Insa daca sunt purtate dupa preferinte intr-un ton al culorii hainelor, pot face diferenta in multe cazuri.

Daca imi aduc bine aminte, am purtat ceasuri de mana pana acum multi ani in urma. Nu stiu de ce am incetat sa le mai port. Chiar aveam o obsesie in a-mi achizitiona diferite modele de ceasuri barbatesti . Si eu sunt un fan al ceasurilor Fossil.

ceas Fossil

Cred ca aparitia gadgeturilor moderne, telefoane mobile, ma facea sa simt ca port ceva in plus. Acum, imi dau seama ca unul dintre rolurile foarte importante in look-ul unei persoane, este fara nici o indoiala ceasul de mana.

In esenta, cred ca un ceas de mana , este potrivit oricui, este de efect , insa daca nu il confruntam putin cu haina purtata , va fi un dezechilibru care nu da bine deloc.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere