Un picior frumos este echivalentul unui picior relaxat

Nu stiu de ce, insa pe mine nu ma incanta deloc incaltamintea incomoda pe care o poarta unele doamne sau domnisoare. Acele tocuri inalte, pantofi incomozi sau cizme care abia se strang fortat in jurul gleznei. Asta asa, ca o stare de fapt vis-a-vis de felul in care isi fac rau cu buna stiinta. Un picior sanatos trebuie sa fie relaxat si sa nu fie supus la diferite cazne in materie de incaltaminte.

Am intrat deseori in legatura cu persoane ale caror membre inferioare au suferit diferite contuzii sau leziuni datorita incapatanarii de a purta ceva unic si fix. Chiar daca a fost numai pentru o singura data, o plimbare sau o seara petrecuta intr-o pereche de cizme sau pantofi incomozi, poate afecta destul de mult piciorul.

Se stie dintotdeauna ca plimbarile sunt factor determinant in dezvoltarea unui sistem imunitar deosebit si sanatos. Insa cel mai important aspect, incaltamintea, este de multe ori neglijat, ducand in cele mai dese cazuri la aparitia bataturilor,varicelor sau leziuni ale picioarelor.

Miniprix.ro

Tocmai de aceea, tin sa fac o referire, aviz amatoarelor de senzatii tari si unice, ca un picior frumos poate fi etalat si intr-o pereche de cizme cu un toc comod si mai lejer decat altele mai chinuitoare. Astfel o seara petrecuta la restaurant sau o intalnire cu prietenii la un pub, poate fi mult mai placuta si relaxanta.

Pentru zilele reci de iarna, cand zapada pune stapanire pe aproape tot ce inseamna cale de acces, cele mai recomandate sunt cizmele imblanite si deosebit de calduroase, in compania carora picioarele nu vor fi afectate de factorii de frig prezentati mai sus…Chiar si plimbarile vor fi o adevarata placere prin comoditatea si eleganta acestora.

cizme fly london

Si in sfarsit, zilele geroase, cand esti aproape nevoit sa iesi din casa, trebuie tratate ca atare. Si anume cu incaltaminte calduroasa. Multi afirma ca un material textil poate asigura o comoditate si caldura pe timp geros. Astfel, cizmele imblanite din material textil si deosebit de calduroase , pot fi o solutie utila pentru acest anotimp, pentru lejeritatea picioarelor si sanatatea acestora…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere