5 modalitati prin care poti cuceri SUBTIL orice barbat

In general, atunci cand simt ca sunt pe cale de a fi cuceriti, barbatii tind sa se izoleze si sa nu raspunda in acelasi mod persoanei care initiaza flirtul. Fie pentru ca le place sa faca ei primul pas, fie pentru ca au impresia ca femeile care preiau initiativa sunt neserioase, cert este ca acestora le place sa fie ei cei care se lauda cu reusita. Asadar, daca vrei sa cuceresti un barbat adevarat, va trebui sa faci acest lucru cu pasi mici si, mai ales, intr-un mod cat se poate de subtil.

Afla, in continuare, ce trebuie sa faci pentru a cuceri un barbat, fara sa isi dea seama:

1. Ofera-i atentia ta doar ocazional

Pe langa faptul ca trebuie sa flirtezi cu moderatie, nu sa faci exces de complimente si apropouri, foarte important este si sa ii oferi atentia ta doar ocazional. De exemplu, ii poti oferi un cadou de pe bigotti.ro/tricouri-barbati de ziua lui, sau chiar si fara un motiv anume, insa nu trebuie sa il sufoci cu atentii si daruri prea scumpe. Acest lucru ii sperie pe burlaci, intrucat acestia sunt obisnuiti cu libertatea. Mai mult decat atat, barbatii, in general, se sperie atunci cand o femeie este prea insistenta, intrucat vor ca jocul seductiei sa fie unul complicat. In mod cert, ai observat pana acum ca toti masculii fac o pasiune pentru femeile pe care nu le pot cuceri prea usor, asa ca incearca sa fii si tu una dintre ele. Chiar daca tu vrei sa il atragi pe el, trebuie sa lasi in permanenta senzatia ca tu esti cea cucerita.

2. Arata-i ca esti o buna gospodina

Se spune ca orice barbat cauta ca partenera de viata sa semene cat mai mult cu mama lui. Acest lucru nu se refera neaparat la trasaturile fizice ale mamei si nici macar la cele de caracter. Este vorba, mai degraba, despre sentimentul de protectie pe care masculii il simt atunci cand se afla langa mamele lor. Cea mai potrivita metoda de a-i oferi aceasta senzatie este, fara indoiala, sa ii demonstrezi ca esti o femeie de casa, careia nu ii lipseste nimic din gospodarie. In acest sens, atunci cand il inviti la tine, comanda alimente naturale de pe https://www.bacaniarod.ro/categorie-produs/uleiuri/, astfel incat sa observe ca te implici in toate treburile casnice si ca langa tine poate avea parte de un stil de viata sanatos. In mod cert, vei reusi sa ii atragi atentia daca vei pune aceasta tactica in aplicare.

3. Incearca sa ii fii confident

Inainte de orice, incearca sa ii fii o prietena foarte buna. Asa cum am mai spus, barbatilor le place libertatea, iar daca veti fi amici, cu siguranta, va avea convingerea ca ii vei intelege nevoile de barbat si intr-o eventuala relatie amoroasa. In plus, acest lucru te va ajuta sa il cunosti mai bine, sa ii descoperi calitatile si defectele iar, ulterior, sa te folosesti de cunostintele dobandite pentru a-l cuceri definitiv.

4. Dovedeste-i ca esti o persoana energica

Pentru masculi distractia intr-o relatie este esentiala.Niciun barbat nu se va indragosti de o femeie posomarata, vesnic nemultumita, pentru ca acest lucru inseamna ca nu ii va intelege nevoia de a iesi, de a se distra si de a cunoaste oameni noi. Drept urmare, incearca sa ii arati, prin diferite gesturi ca esti o femeie care stie sa se distreze, toate acestea avand, bineinteles, o limita.

5. Putina gelozie nu strica niciodata

Fara doar si poate, cea mai buna carte pe care o poti juca, atunci cand vrei sa cuceresti un barbat fara ca el sa isi da seama, este cea a geloziei. Domnii au obiceiul de a fi delasatori atunci cand au garantia ca o femeie ii doreste si ca este disponibila pentru ei oricand. Tocmai din acest motiv, ar trebui sa ii arati ca sunt si alti masculi care roiesc in jurul tau si care ar face orice pentru a-ti atrage atentia. In mod cert, acest lucru il va face sa te doreasca si sa vrea sa aveti o relatie de cuplu.
Asadar, daca iti doresti sa cucresti intr-un mod subtil un barbat, pune aceste sfaturi in aplicare si, fara indoiala, vei reusi ceea ce ti-ai propus.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere