Cel mai potrivit inel de logodna

Potrivit printului Harry, el a inclus și două diamante suplimentare din colecția de bijuterii Printesa Diana, pentru a se asigura că este alaturi de el și Markle în călătoria lor nebună.

Aproape un an după căsătorie, Markle influențează în continuare stilul de mireasă, mai ales cu alegerea unui inel de logodnă Damian de aur galben .

De mai mult de un deceniu, metalele albe – în special platina și aurul alb – au dominat, dar aurul galben a crescut în popularitate.

Aurul galben se simte cald, clasic și inspirat ușor de epocă, spun cunoscatorii. Dacă partenerul tău dorește ceva nemaipomenit, aurul galben este un pariu sigur. Președintele WP Diamonds, Andrew Brown, a declarant pentru revista INSIDER că cel mai popular stil al inelului de logodnă din ultimul secol este un diamant rotund de solitaire, care se bazează pe o „bandă simplă galben-aur”.

Dar, de asemenea, aurul galben arată excelent și cu stilurile inelului modern. Potrivit acestora, mai mulți bijutieri combină aurul alb și galben pentru a crea modele unice, versatile.

Un bijutier specializat spune că există un motiv bun în care să nu alegeți un inel de logodnă din aur alb.

Platina a costat aproape dublu aurului alb, dar acum este vorba doar de aproximativ 100 de lire sterline sau 150 de lire sterline (128 dolari sau 192 dolari) mai mult.

Spre deosebire de aurul alb, platina este un metal natural alb – 95% din inelul de platină este platină pură, restul de 5% fiind alte metale albe care fac inelul mai funcțional. În schimb, 75% din inelul de aur alb este aur galben amestecat cu metale cum ar fi paladiu și argint, care îi dau culoarea argintie.

Nu este nimic în neregulă cu aurul alb. Dar având în vedere diferența de preț mic, platina este o valoare mai bună pentru clienti pe termen lung.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere