Cele mai Best pentru copii

Uneori, parintii ajung sa faca eforturi din ce in ce mai mari, odata cu cresterea copiilor. Practic, primul pas este acela de a achizitiona un patut, daca se poate sa fie unic, cat mai confortabil si elegant . Insa cei doi sau trei ani cat micutul ii va petrece in acest patut vor trece atat de repede incat ajungi sa-ti dai seama ca deja trebuie facuta o schimbare majora in habitatul acestuia.

Unul dintre lucrurile care va parea in plus in camera este tocmai acest patut, pe care va trebui sa-l scoatem la vanzare sau sa-l pastram pentru un eventual,viitor fratior…

Ca si idee optima si utila in rezolvarea unor astfel de probleme, mi se pare eficienta realizarea unor patuturi transformabile pentru copii, ale caror forma sa permita un spatiu cat mai restrans sau folosirea mai indelungata a acestora. De ce spun indelungata? Tocmai datorita faptului ca se poate folosi pe o anumita marime pentru cat va sta in patut, urmand ca dupa aceea , patul sa se transforme intr-unul pentru adolescenti ( insemnand pana la varsta de 14 ani).

23339

Urmand procesul de crestere, urmeaza gradinita si scoala. Aici intervine factorul de invatare si temele pentru acasa. Si cum altfel, daca nu intocmite la acele birouri pentru copii personalizate si inovative. Acestea, pe langa designul sprinten si multicolor, pot dispune de spatiile necesare depozitarii rechizitelor sau jucariilor. Astfel, copilul va fi mai sigur si mai fericit ca le are sub supravegherea biroului sau personal.

27478

Factorul cel mai important pentru locul unde copilul isi va petrece majoritatea timpului, este camera sa. Aceasta va trebui sa devina cel mai bun loc unde se va simti in siguranta, unde se va juca si unde isi va dori sa stea. Pe langa cele enumerate mai sus, mare parte din mobilierul pentru camera copilului si diferite accesorii, pot fi si un tapet, fotolii si scaune dedicate sau mici jucarii care sa animeze locul in cel mai placut mod.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere