De ce este necesar un masaj erotic

Un masaj poate fi fara nici o indoiala una dintre formele de relaxare a corpului dar si a creierului. Inca din antichitate, masajul era prevazut ca si un exercitiu obligatoriu pentru razboinici, conducatori sau inaltii dregatori ai tinuturilor si curtilor imparatesti.

Un masaj este cea mai buna cale de a putea reveni la o stare sau pentru a scapa din starile neplacute sau intamplari de peste zi. Principiile unui masaj trebuie stapanite oarecum destul de bine. De aceea, pentru astfel de joburi este necesara o pregatire de specialitate, atat in miscari cat si in medicina. Spun medicina deoarece un maseur profesionist trebuie sa stie ce, unde si pentru ce ar masa acea parte de pe corp.

Pe langa masajul normal, exterior, nu putini sunt cei care au auzit de masajul de relaxare si de stimulare a placerii sexuale. Exact, este vorba despre binecunoscutul masaj erotic, cel care pentru unii starneste controverse, pentru altii doar placere si satisfactie.

Un prieten, stabilit de ceva timp in SUA, imi povestea o experienta pe care a trait-o intr-o asemenea imprejurare. De ziua lui de nastere, venise in tara pentru a-si aniversa ziua cu familia si prietenii. De la aeroport, fiind prea tarziu sa mai gaseasca o masina, s-a cazat la un hotel pe care i-l recomandasera prietenii sai si platit in prealabil. In camera de hotel, a avut surpriza vietii si a aniversarii… Il astepta un cadou mai special. Un masaj erotic, facut de o profesionista frumoasa, si cu vaste cunostinte in desfasurarea unui astfel de masaj.

Galerie Foto - Masaj Artemis 2016-07-25 11-53-12Se gandea ca este din partea casei. Imediat ce a luat la cunostinta despre ce i se va intampla, prima lui reactie a fost cumva de a crede ca cineva incearca sa-i joace o festa si obosit cum era, nu prea avea chef de farse. Insa domnisoara cu pricina il linistise, spunandu-i ca toate acestea au fost platite si este un cadou de aniversare.

Avea sa-si dea seama ca pusese mana pe cel mai benefic cadou de pana atunci, in acea seara. Masajul erotic si luxuriant, sampania care se termina usor pe corp si in interior, parfumul si finetea uleiului de argan, aveau sa se transforme dintr-o data intr-o experienta pe care nu avea sa o uite asa usor. Fapt pentru care nu ezita sa ne povesteasca de fiecare data cand ne revedem, la cativa ani de atunci.

Salonul de masaj erotic Artemis, este unul care se respecta la fel de mult, atat prin inovatie, curatenie si confort, dar si prin experienta si frumusetea fetelor care transforma masajul intr-o arta, care sa te faca sa uiti macar pentru un timp problemele care iti ingreuneaza corpul in acel moment.

Daca ar fi sa-mi dau cu parrerea mea sincera despre acest tip de masaj, sigur as raspunde afirmativ si as fi omul care sa-l accept doar in cadrul profesional, in locul in care oamenii stiu ce si cum sa o faca. Ideea unui masaj erotic, nu trebuie considerata doar la limita unui trend pornografic ci la a atinge limite pe care nu le-ai simtit niciodata.

Vezi cum poti intra in contact cu Salonul Artemis Masaj…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere