Generozitatea americanilor

Prezentatoarea de televiziune si show american, Ellen DEGeneres, a facut tot posibilul sa-si dea pe fata generozitatea si febletea fata de lucrurile care merita atentie.

Ellen DeGeneres , a tinut neaparat sa ofere un cec de 10.000 $ unei chelnerite din localitatea Concord/New Hampshire , cand a aflat ca aceasta le-a platit pranzul a doi militari ai Garzii Nationale si ale caror venituri au fost ( ca si la noi de altfel ) afectate de criza bugetara .  Criza care a pus la pamant activitatea institutiilor publice americane la jumatatea lunii octombrie.

Ellen DeGeneres este prima vedeta de televiziune din America care a dezvaluit in 1997 ca este lesbiana. Pe 12 septembrie 2012 a primit o stea pe Bulevardul Gloriei ( Walk of Fame) din Hollywood…

DeGeneres

Prezentatoarea americana a fost profund emotionata de gestul chelneritei care si-a dat poate ultimii bani de buzunar , 27,25 $ pentru pranzul celor doi. Pe langa cecul de 10.000 dolari, Ellen DeGeneres i-a mai trimis acesteia si contravaloarea notei de plata si un TV nou ( diagonala de 127 cm).

Acum gestul , ca gestul. Curiozitatea noastra , a romanilor este  : In afara de cersetori, la noi , are cineva curajul sa ceara macar o cafea pe ochi frumosi ? Sau, va fi crezut cineva care nu are ?


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere