Idei de colaborare cu videografi pentru nunta

Am nunta si nu stiu cum sau unde sa gasesc un videograf pentru a imortaliza/inregistra cele mai bune imagini.

Asta este una dintre ”belelele” tehnice care apar in cadrul unui astfel de eveniment. Unii ar cunoaste pe cineva, nu este disponibil, nu prea are experienta, nu stie sa editeze sau sa traga cateva cadre mai perfecte, ba a mai fost la cineva si i-a facut filmarea de toata bafta…Deh!

Pana la urma, cineva tot trebuie sa se gaseasca si sa-si ”faca treaba ” de baiat cu aparatul foto sau video, right?Cineva mi-a povestit despre niste baieti, care pot fi gasiti destul de usor. Pe MadVideo.ro. Acolo sunt profesionistii. Oamenii care fac cu placere si cu profesionalism treaba de la evenimentele de nunta sau botez.

Stiti de ce imi place acest lucru? Aici pot alege. Exact! Poti vedea exemple si portofolii, poti vedea acea transparenta care sa te convinga. Si nu doar calitatea videoclipurilor este esenta. Ideea este ca oamenii si-au format un obicei. Sa aduca in speta cat mai perfecta aceasta lume a videografilor si filmarilor de evenimente.

Apreciere

Bine, o sa auzim deseori si idei de genul: Vezi tu, eu sunt cel mai bun si eficient cameraman. No problem! Chiar se poate demonstra. Dupa cum am spus mai sus, inaintea colaborarii, poate exista o perioada de testare, daca ii pot spune asa. Si cum altfel decat ajungand pe pagina fiecaruia, citind si vizonand cateva din clipuri, portofoliu extins pentru a-ti face o idee despre experienta acestuia.

Sincer, eu ca si client imi pot face o idee si pot considera care este cea mai buna pentru mine.

Aparatura si tehnica.

Eu folosesc cea mai buna aparatura…Ok.. Nu ma indoiesc! Dar de ce altul nu ar avea si mai buna. Inca o idee la care trebuie sa reflectam atunci cand vrem sa angajam un cameraman videograf. Ideea este ca multi s-ar putea complica cu ” cea mai tare aparatura si complexa”…

Pretul

Aici, se discuta mai extins. ”Iti las mai ieftin” !!! Insa ar trebui sa te gandesti ca nu va fi aceeasi calitate. Cel putin asa as crede eu, personal. Uneori, aici isi vor gasi locul si discutii de genul: ” Pai si ce vrei, la pretul asta”!!!

Cam acestea sunt in esenta treptele dupa care ar trebui sa ne ghidam atunci cand vrem sa alegem cei mai potriviti videografi pentru evenimentele noastre, pe care ni le dorim sa ramana frumoase, vesnice si de care sa ne amintim cu placere in orice moment…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere