Top 5 activitati care va intaresc relatia de cuplu!

Toate relatiile trec si prin perioade mai putin favorabile. Insa, inainte de a lua in calcul despartirea, cei doi parteneri trebuie sa faca tot ce pot pentru a-si intari relatia, mai ales daca la mijloc este si un copil. Bineinteles, sfaturile din acest articol pot fi aplicate si de cei care au o relatie stabila, dar isi doresc sa gaseasca mereu noi activitati care le aduc fericirea.
Indiferent de categoria in care va incadrati, cititi cu atentie activitatile propuse si puneti-le in aplicare!


Iata ce activitati trebuie sa aveti in vedere pentru a va intari relatia de cuplu:

⦁ Faceti sport impreuna. Cuplurile care stau numai in fata ecranelor ajung, dupa cateva luni de relatie, sa se plictiseasca foarte tare. De aceea, daca sunteti in aceasta situatie, trebuie sa alternati. Gasiti o sala de sport unde puteti merge impreuna, alergati in parc sau faceti exercitii acasa si o sa observati, in scurt timp, ca veti fi mult mai activi si mai multumiti de voi impreuna.

⦁ Sarbatoriti evenimentele importante. Aveti obiceiul de a sari peste aniversarea relatiei voastre? Uitati sa va surprindeti cu cadouri? In acest caz, trebuie neaparat sa va schimbati atitudinea. Oferirea de cadouri poate apropia mult doua persoane, pentru ca arata grija unuia fata de celalalt. De exemplu,  BMAN.RO este un site dedicat articolelor de incaltaminte si imbracaminte pentru barbati, care impresioneaza pana si cel mai exigent reprezentant al sexului masculin si pe care pot fi gasite pachete cadou special realizate pentru ocazii speciale. In ceea ce priveste cadourile pentru doamne, este clar ca nu se poate da gres niciodata cu bijuteriile.

⦁ Faceti cumparaturile impreuna. Acest lucru poate fi mai dificil, insa astfel veti evita criticile pe care vi le faceti unul altuia. Chiar daca aveti programul diferit, incercati sa apelati gasiti o zi convenabila amandurora. In acest mod, veti putea sa va sfatuiti si sa luati impreuna decizii.

⦁ Mergeti amandoi cu copilul in parc. Aveti tendinta de a-l lasa pe celalalt mereu sa se ocupe de copil pentru a va concentra atentia pe alte lucruri? In acest caz, trebuie sa tineti cont amandoi ca o plimbare impreuna va poate face mult bine relatiei. Asigurati-va ca aveti tot ce este necesar pentru a-l plimba pe junior, iar pentru a nu sta cu acesta in brate continuu, apelati la un carucior. De exemplu,  pe STROLLERS.ro gasiti carucioare sport care sa va placa amandurora, dar mai ales care ii vor oferi confortul necesar copilului in timpul plimbarii.

⦁ Vizitati locuri pe care niciunul dintre voi nu le-a vazut. In acest mod, o sa va creati amintiri impreuna si sa reusiti sa va consolidati relatia. Plecati singuri, astfel incat sa puteti sa va redescoperiti si nu alegeti marile orase, pentru a va bucura de liniste.
Asadar, daca vreti sa va intariti relatia de cuplu, puneti in aplicare sfaturile de mai sus. Fiecare dintre activitatile propuse o sa apropie si mai mult!


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere