Atentie- Sfarsitul Lumii

FEMA sau  Agentia Federala Pentru Prevenirea Dezastrelor  al SUA, a inceput o intensa activitate de aprovizionare si colectare a proviziilor pentru o eventuala catastrofa pana la 1 Octombrie . Aceasta  a cerut si comandat o cantitate enorma de apa si alimente care este estimata la a fi pastrata olunga perioada.

Ei, bine ar spune unii mai pesimisti, nu este asta o dovada ca SUA stie mai multe si se pregateste pentru o eventuala  si parca mult asteptata Apocalipsa ?

vine sau nu, apocalipsa

Se pare ca si rusii isi fac cam acelasi tip de aprovizionare si cel mai stupefiant este ca  in jur de 15.000 de militari rusi isi au fost ceruti de SUA printr-un contract mutual pentru a gestiona oarece situatii de urgenta.

Care mai de care, merg mai departe cu speculatiile pana intr-acolo , cum ca o anume cometa , ISON, va aparea pe cer pana la sfarsitul anului si se pare ca nu este ce pare. Aceasta este o nava spatiala care , ori vine intr-un schimb de experienta, ori sa vada cam cat de slab suntem pregatiti pentru alte popoare extraterestre…

cometa-ISON


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere