Istorie vanduta pe eBay

eBay , celebrul site de vanzari si intermedieri in materie de aproape orice, se confrunta cu o mare problema de ultraj. Ce face subiectul acestui scandal este felul de care acesta profita prin intermediul sau sa accepte punerea in vanzare a unor articole memorabile din timpul Holocaustului.

Cele mai expuse articole sunt haine ale victimelor din lagarele de concentrare. Unul dintre cele mai  oferite, este o uniforma in dungi , a unui bucatar polonez si care a murit la Auschwitz. Valoarea acestuia acum : [highlight]11.200 lire sterline[/highlight].

O femeie care s-a nascut chiar intr-unul din lagarele de concentrare in 1945 , Eva Clarke,  si-a pierdut in aceste circumstante 15 membri ai familiei la Auschwitz.

Nici nu mai am cuvinte. Nu am crezut ca eBay, un site atat de renumit s-ar preta sa profite de aceste lucruri… Este lipsa de respect pentru victime .

Printre alte elemente care au fost puse spre vanzare din aceeasi categorie :

– o pereche de pantofi a unei victime al lagarului – 940 Lire sterline

– O valiza ponosita – 492 L sterline


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere