All in one si tehnologie pe Strada IT

Auzisem de multe ori expresia de gadget All in one insa nu intelegeam sensul. Pana cand m-am hotarat sa mai studiez un pic fenomenul si am aflat intr-un tarziu. Practic, un sistem care balanseaza intre un sistem de desktop si unul laptop. Cu o memorie si sistemul unui PC performant dar si comoditatea unui laptop. Acestea pot fi usor de tinut pe birou sau in spatiul care nu dispune de un loc pentru unitate centrala ca si al unui PC Desktop.

Practic, aceste tipuri de calculatoare all in one de maxima performanta, sunt utile si din ce in ce mai folosite de cei dornici de tehnologie de ultima ora. In alta ordine de idei, cand spui all in one, spui tehnologie,performanta si comoditate.

sistem all in one

Daca ar fi sa ma intorc la acele sisteme desktop ideale pentru acasa sau la birou, folosite si destinate in special acelor gameri pasionati de jocuri performante, devoratorilor de filme la calitate maxima, pentru programe care necesita maximum de forta si tenacitate, atunci acestea prezinta solutiile ideale pentru aceste intrebuintari.

Unul dintre cele mai pregatite locuri cu tot ce inseamna tehnologie de ultima generatie este probabil http://www.stradait.ro, o strada virtuala pe care te poti plimba si poti admira tot ce tine de aria tehnologiei si gadgeturilor. De la telefoane la tablete, de la laptop-uri la sisteme desktop, de la multifunctionale la televizoare de ultima generatie, de la jocuri la sisteme de operare, pe Strada IT oricine isi poate gasi mult visatul gadget la un pret accesibil.

Unul din lucrurile care mi-au atras atentia, sunt acele stick-uri  de memorie TDK,  in diferite forme de animalute sau figurine, care mai de care mai atragatoare , demne de o gradina zoologica plina de memorii pentru parinti si copii.

stick usb

Astfel, stradaIT devine unul dintre principalii adversari a magazinelor de profil si de pe piata tehnologica, dezvoltand idei, preturi si promotii cat mai accesibile clientilor sai.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere