Aspiratoarele perfecte pentru o curatenie perfecta

Curatenia .  Unul dintre cei mai importanti  factori care ne caracterizeaza in societate. atat pe noi ca si persoana dar si locul sau mediul in care traim. De multe ori , mi s-a intamplat sa refuz o masa calda, aflandu-ma intr-un loc in care praful isi facea ,, casa,, buna cu mobilierul sau chiar masa pe care se servea mancarea .

Nu stiu altii cum sunt… insa eu, cand dau de asemenea camine calduroase , incerc sa evit pe cat se poate de politicos cate ceva de-ale gurii sau pur si simplu sa intru si sa respir un miros neplacut, sa vad diferite pete care mai de care mai viu colorate si mai proaspete, etc. Nu mai zic de cei carora le naparlesc oarece animale de companie si …va las pe voi sa ghiciti ce se intampla cu mediul caminului.  Cineva incerca sa stranga parul catelului cu o perie de mana, speciala, asa spunea . Eu zic ca un aparat din gama de aspiratoare de la Philips, ar fi putut rezolva echitabil toate problemele legate de stransul parului.

FC7020_01-MI1-global-001

Gresia , faianta si parchetul este fara nici o indoiala materialul nelipsit  a podelelor noastre. Insa datul cu mopul sau spalatul cu carpa, ar trebui sa ramana in urma. Un aspirator cu aburi , ar trebui sa fie unul dintre cele mai practice si nelipsite accesorii de curatenie. Unde mai pui ca pe langa curatenia  ceruta , se obtine si o igienizare a locurilor curatate.

Sunt usor de intretinut si usor de depozitat , fara a ocupa un spatiu foarte mare . Practic , ca si accesorii , nu vor trebui schimbati decat acei saci pentru aspirator , de unica folosinta si tot caminul va fi oarecum altfel decat vorbeam la inceputul acestui articol .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere