Care sunt lucrurile de luat în considerare atunci când cumperi un split AC?

Capacitatea– Este un aspect important de luat în considerare în timp ce cumpărați un aparat de aer condiționat. Alegerea dimensiunii potrivite pentru camera dvs. vă va ajuta să economisiți factura de energie electrică, deoarece veți folosi aparatul optim.

Prețul produsului, instalarea și întreținerea – este posibil să nu știți că performanța unui aparat de aer conditionat split Daikin depinde în mare măsură de modul în care este instalat. Prin urmare, trebuie să fie instalat de către un profesionist autorizat. Când vine vorba de întreținere, unele aparate de aer condiționat necesită mai puțină întreținere în comparație cu altele. Ar trebui să obțineți instrucțiuni clare de la distribuitorul dvs. despre cât de des va trebui să efectuați curățarea pentru optimizarea performanțelor aparatului.

Cât de mare este camera dvs. și ce este acolo?

Nu toate aparatele de aer conditionat vor funcționa eficient în fiecare cameră, deci este important să găsiți unul potrivit pentru a se potrivi cu dimensiunea camerei dumneavoastră. De asemenea, este important să va ganditi la ce cameră este folosit și câte dispozitive sau aparate există care generează căldură suplimentară. De asemenea, rețineți că unele incaperi  ar necesita un aer condiționat mai puternic decât o cameră de aceeași dimensiune cu ferestre mici. Aveți posibilitatea să calculați dimensiunea perfectă și puterea de care aveți nevoie de la un aparat de aer condiționat.

Cât de puternica ar trebui unitatea să fie?

Cantitatea de energie pe care o are un aparat de aer condiționat este dată în BTU sau în ratingul britanic pentru unitățile termice. Această evaluare vă oferă o imagine a capacității de răcire a mașinii.

Un BTU este cantitatea de căldură necesară pentru creșterea temperaturii unui litru de apă cu 17 ° C. Când vine vorba de aer condiționat, măsurarea înseamnă că, cu cât este mai mare ratingul BTU, cu atât este mai mare camera care se poate răci. Acest lucru înseamnă, de asemenea că, cu cât este mai mare BTU, cu atât va costa mai mult pentru a rula.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere