Cele mai bune ajutoare in trafic

Intotdeauna m-am bazat pe instinct atunci cand trebuia sa fac un drum lung, necunoscut sau pur si simplu o excursie cu masina. Incercam sa ma orientez numai pe indicatoarele care imi aratau indicatiile de traseu . Nu eram deloc un admirator al deviceurilor de orientare , gen sistem de navigatie . Insa nu de putine ori, unele nu existau sau nu aveam timp sa le vad datorita circulatiei intense sau timpului nefavorabil, noapte, ceata, ploaie .

Si atunci eram nevoit sa opresc, sa intreb cate un localnic care mai stiam mai nu stia despre cum sa ajung intr-un loc anume…!!! Aveam o problema cand treceam printr-un giratoriu al unui oras , sa ma invart si sa ma intorc iarasi in acelasi loc, in fiecare an cand treceam pe acolo. Si asta datorita unui indicator care indica dupa ureche.

Pana la urma am spus pas si m-am hotarat  sa-mi iau un sistem  de navigatie GPS , asa , sa fiu sigur ca nu voi mai deranja pe nimeni in drumul meu. Ca prea multi se laudau cu sistemele lor.

sistem navigatie

Urmatorul ,, accesoriu,, util cu care  mi-as imbraca masina pentru drum ar fi mult ravnita statie de emisie receptie. Utila , ideala si inovatoare, poti afla din timp despre barajele sau obstacolele din trafic inainte de a ajunge la ele.

Personal ,am detinut unul din gama  detectoarelor de radar , cu afisaj electronic si vocal, care mi-a fost de ajutor in cele mai multe cazuri in trafic , la drumurile lungi. Sunt printre cele mai usoare si simple de utilizat, afli despre eventualele filtre si vei sti cu siguranta ca esti in afara oricarui pericol daca respecti limitele de viteza pe drumurile publice si nu numai.

Detector-radar-beltronics-vector-940i-2-800x800


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere