Componente utile de la Sony

Am intalnit desori oameni care spuneau : Ei , si ce ??? Mi-am luat un PC desktop acum 8 ani , merge si acum si cu acela ma duc pana mor…!!! Eh , nu stiu daca o fi chiar asa, insa un lucru cert , este acela ca nu poti merge cu un lucru, obiect, fie el gadget, mobilier  sau articol vestimentar , pana la nesfarsit.

Ok! Mi-am luat un PC , un laptop sau un telefon. Pe tot parcursul folosirii suntem clar satisfacuti si multumiti. Insa de la un moment la altul, toate se schimba,  devin mai tehnice, mai puternice, si practic ,compatibile cu tehnologia  de ultima generatie. Inchipuiti-va cum era atunci, cand dintr-un telefon iti puteai descarca fotografiile sau stocarile doar printr-un cablu de date  , care bineinteles, era prevazut cu un CD de instalare . Si de cele mai deseori , sistemul dadea erori la instalarea acestuia.

Mai tarziu, compatibilitatile bluetooth au facut posibile aceste transferuri de date mult mai usor. Pana la aparitia acelor  inteligente carduri de memorie Sony cu capacitate mare de stocare si deviceurile PC compatibile cu porturi USB si Card Reader , nu a mai fost decat un pas.

Aici, afirmatia de mai sus , cea cu laptopul care va merge la nesfarsit , pare sa se impiedice cumva. Nici o problema , insa prietenul meu care a afirmat asta, si-a dat seama ca evolutia l-a lasat in urma si ii va fi tot mai greu sa foloseasca un cablu usb pentru descarcare  de date la nesfarsit , cand poate si CD-urile vor fi o amintire . Acum gloria apartine altor tipuri de stocare si anume a inovativele stick-uri de memorie USB usoare si utile , care revolutioneaza cu siguranta mediul de stocare si descarcare a datelor .

usb

Asa ca vine timpul pentru noi hotarari . Si intre cele mai atractive oferte de calculatoare sau tablete pc, imi fac cu ochiul ofertele premium de laptopuri Sony Vaio puternice si versatile , care aduc fara nici o indoiala cel mai bun aport la valoarea tehnologiei …


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere