Eficienta cu solutiile UPC

Se stie dintotdeauna ca o companie este mai mult decat nevoita sa isi realizeze standardele de valori prin orice metoda. Astfel , una dintre acestea este conexiunea la tehnologie, internet si date . Una dintre cele mai bune idei pentru companii si nu numai, este UPC. Un furnizor national de servicii si comunicatii, prezent in Romania din 1992 , un partener de incredere cu o structura organizationala simpla , care ofera servicii de internet, servicii de voce fixa,transfer de date si solutii de personalizare pentru companii .

upc partner

Acestia vin cu cateva solutii pentru dezvoltare si punere in practica a ideilor in materie de internet , telefonie, aplicatii si viteze optime pentru dezvoltare.

Afacerile se bazeaza intotdeauna pe discutii la scara larga . Astfel, solutiile  complexe UPC pentru aceste afaceri si companii sunt variate , propunand  abonamente Business Telfix la tarife  destul de avantajoase . Practic, prin serviciile cu fibra optica, UPC  propune solutii care aduc echilibrul intre performanta si valoare, pentru ca afacerea sa poata evolua cu o viteza dintre cele mai performante.

Internetul de mare viteza Business Power Fiber , permite descarcarea rapida a fisierelor, accesarea continutului fara a pierde calitatea acestora. Astfel , la UPC se poate face rapid un test de viteza la internet  , incat oricine isi va putea compara actuala viteza si sa poata alege abonamentul care se potriveste cel mai bine afacerii pe care o desfasoara , fiind disponibile dupa cum urmeaza :

Business Fiber Power 220

Business Fiber Power 150

Business Fiber Power 120

Business Fiber Power 100

Business Fiber Power 60

Business Power Fiber 25

Deasemenea , una dintre solutiile care asigura siguranta, integritatea si autenticitatea unei semnaturi electronice pentru o companie , este optiunea Business Secure Sign . Aceasta garanteaza trasabilitatea modificarii documentelor, originea precum si raspunderea legala a semnatarului.

UPC asigura posibilitatea de a beneficia de o semnatura electronica pe baza unui abonament lunar . Practic, in acesta este inclus un kit format din Certificat Digital Calificat, Dispozitiv criptografic , aplicatie software pentru criptarea si semnarea electronica a documentelor.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere