In sfarsit 5 S

In sfarsit , a ajuns si 5 S-ul ajuns si in magazinele din Romania.  Marele iPhone  proiectat de Apple cu o precizie specifica si meticulozitate de pana la cele mai mici detalii, iPhone 5 S vine cu un senzor de amprenta , o camera precisa si un sistem de operare creat special pentru arhitectura sa de 60 biti.  Mult mai subtire si mai usor ca cele dinainte, este disponibil in trei tonuri de culoare : Gold,Silver si Space Gray.

Carcase 5S

De multe ori sunt mari probleme, ma refer la faptul ca trebuie sa-ti introduci o parola pentru deblocare pe care o poti uita sau pur si simplu nu mai merge sau dureaza prea mult pana se-l deschizi. 5 S-ul dispune acum de senzorul de amprenta care te identifica si ai acces la functii doar prin atingerea butonului Home.

iPhone 5 S ofera acum o grafica foarte complexa posibila pana acum doar pe computere sau console de jocuri. In jurul noului cip A 7 se invart toate optiunile si detaliile acestu device, de la grafica,sistem de operare ,camera.

Coprocesorul M7 este ca un adaptor pentru cipul A7.  Cu acesta aplicatiile GPS, Mapsse vor schimba automat de la condus la merul pe jos . Practic telefonul va sti cand esti in masina sau cand mergi pe jos.

Intr-un cuvant, IPhone 5 S se bucura acum de tehnologii mult mai avansate create special pentru partile de hardware si software…

de la Apple iPhone


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere