Inalta Definitie cu UPC

Una dintre cele mai puternice inovatii din domeniul transmiterii si modului de vizualizare  a programelor tv in ultimii 50 ani , este modul HD, High Definition sau Inalta Definitie . Pana acum ceva timp, ramaneam uimiti la acest cuvant  si tineam cu tot dinadinsul sa intelegem  ce inseamna HD . Definit prin culori vii, detalii mult mai bogate, efectul surround audio , sunt doar cateva dintre schimbarile caracteristice acestui mod de vizionare . Televizoarele de acum , binecunoscutele Smart TV sau LCD, pot aduce o perspectiva mai ampla asupra acestui subiect de definire al HD.

Pentru a intelege mai bine ce inseamna HD, ar trebui sa ne imaginam 0 imagine tip cinema, un sunet surround adaptat ( prin completare) la un home cinema si mai nou, binecunoscutele efecte 3D. Toate acestea  pot satisface din plin cerintele consumatorilor de TV HD.

abonament hd

UPC , aduce in atentia tuturor devoratorilor de televiziune un pachet de servicii tv HD  destul de reusit,  Business TV Digital, in ideea in care poti opta pentru trei tipuri de abonamente.

  • Optim HD  , care include 67+8 canale HD , 22 canale radio si ghid electronic de canale . Pret – 5 Euro/lunar
  • Confort HD , 95+14 canale HD , 22 canale radio , ghid de canale.  Pret- 8 Euro/lunar
  • Premium HD, 111+19 canale HD, 22 canale radio, ghid canale, Pret – 9,5 euro/ lunar

De mentionat ca pentru receptionarea serviciului Business TV Digital este nevoie de un Media Box sau a unui Card Digital CI+ care se va achizitiona odata cu abonamentul de televiziune digitala de la UPC .

Un alt lucru util de la UPC este acela ca abonatii de telefonie UPC pot profita de  o asa numita carte de telefoane . Aceasta poate fi accesata la un numar de telefon  unde un operator va comunica nr de telefon ale abonatilor care bineinteles au dorit sa fie inclusi in baza de date…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere