Inteligenta si curatenie rapida

Ma gandeam inainte de sarbatori sa-mi vizitez un bun prieten, un coleg de serviciu si amic de vorba lunga. L-am sunat si am hotarat sa trec pe la el pentru a ne felicita cum se cuvine si a sarbatori in avans Anul Nou. Dupa cum am spus, m-am pus pe drum si m-am prezentat la usa acestuia care s-a deschis de parca m-ar fi asteptat.

Ne-am facut comozi si mai la un aperitiv, la un cocktail, am intrebat fara sa vreau de ceilalti membri ai familiei. Copilul era pe la sanius iar sotia era in sufragerie facand ultimele retusuri de curatenie pentru a primi cum se cuvine noul an. Am remarcat faptul ca a spus ceva de un aspirator, cu toate ca eu nu prea auzeam decat un zgomot care parea a fi functionarea unei centrale termice de apartament. Culmea, dupa ceva timp, doamna Maria iesea din sufragerie cu un aspirator in mana, ceva mic, usor si destul de hotarat prin design. Parea totusi ceva, nelamurit pentru mine.

Aflu ca acest aspirator a fost in functiune pana in acel moment. Super! Nici nu ti-ai da seama daca l-ai auzi. E clar ca tehnologia celor de la Philips a ajuns pana intr-acolo incat sa nu o mai auziEra vorba de unul din acele aspiratoare fara sac cu tehnologia Power Cyclone, adaptat sa aspire prin orice loc fara prea mult efort. Cred ca sotia mea ar fi in al noualea cer, ba cred ca si eu m-as bucura enorm sa nu mai aud zgomotul ca al unui motor de motocicleta al vechiului aspirator.

aspirator fara sac

Imediat ce am plecat de la amicul meu, am gasit necesar faptul sa ma orientez spre un astfel de aspirator. Mi se parea un lucru destul de important acum, ca tocmai il vazusem. Intr-adevar, Philips da dovada de evolutie continua si imediat imi sare in ochi un aspirator cu apa si perii din microfibra. Fie apa rece sau calda de la robinet, cu sau fara detergent, curatarea cu acestea este eficienta si aproape perfecta.

Aspiratorul cu apa, aspiratorul fara sac sau comoditatea folosirii unui aspirator fara fir usor de manevrat, toate sunt elemente utile si frecvente care nu ar trebui sa lipsesca din inventarul de curatenie al caminului nostru.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere