Lansare X1 Xtreme

Unul dintre varfurile gamei de telefonie si device mobil al celor de la Allview, X1 Xtreme,  a fost lansat pe 18 februarie 2014. Practic, si cel mai dotat de pana acum daca ar fi sa ne luam dupa specificatiile si detaliile tehnice reprezentate.

Un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon, compatibil cu tehnologie NFC , face ca utilizatorul sa nu-si piarda rabdarea cu diferite aplicatii in rulare.

04-xtrem-de-puternic

Totusi, ce este captivant, as putea spune, este dimensiunea camerelor pe care le propune acest smartphone. Cea principala de 16 MP si una frontala de 8 MP.  Asadar, foto HDR,  video HD, modul sport si panoramic va putea multumi amatorii de  amintiri  si locuri redate cat mai bine si unic. Unde mai pui ca platforma hardware este secondata de 3 GB memorie RAM si 32 GB memorie Flash.

08-galerie-foto-inteligenta

Sistemul de operare ramane tot acelasi Android 4.2 Jelly Bean.  Calitatea sunetului este garantat de de amplificatorul audio Yamaha si sistemul Digital True Sound.

Achizitionarea acestui smartphone va fi posibila incepand cu 30 martie 2014 la pretul de 1999 lei.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere