Servicii de reincarcare

Re-incarcare.ro lanseaza un mod eficient si practic pentru reincarcare a diferitelor cartele din retelele de telefonie mobila  . Sincer, nu prea folosesc cartelele reincarcabile insa am foerte multi prieteni care folosesc aceste avantaje.  Fie ca ai un smartphone sau o tableta mai nou, acestea pot fi folosite ca si device-uri de telefonie. se pot tine apeluri si de pe tableta ca si de pe un telefon. Bineinteles , de pe acele tablete care au disponibila functia de apelare 3 G.

phone-image

Sincer, asta am observat-o la un prieten care detinea o astfel de tableta. Ma gandeam ca vorbeste prin webcam insa mi-a spus ca tableta are functie de apelare vocala si tocmai si-a luat pentru asta o cartela PrePay si foloseste serviciul de reincarcare . Mi-a spus ca a gasit cateva informatii despre cartela Orange si a urmat pasii aferenti. Acum , pe langa minutele de convorbire are in dotare oportunitati de SMS-uri, minute internationale si traficul pe net , unul dintre cei mai importanti factori atunci cand detii o tableta sau un smartphone de ultima generatie.

Aceleasi oportunitati sunt disponibile si in reincarcarea celorlalte retele  . De exemplu , pentru cartela Cosmote , valoarea in care te poti incadra este de 6 – 200 Euro . Indiferent de cartela pe care o detii , Frog, Vibe,Internet , pe re-incarcare.ro  iti poti activa Sim-ul in cativa pasi simpli si prin metode de plata comode, sigure si avantajoase.

Si lista poate continua si cu reincarcarea cartelelor de la Vodafone, urmand aceeasi pasi , simpli si rapizi. Practic, poti sa-ti activezi singur serviciul dorit fara a mai fi nevoit sa mergi pana la un punct de reincarcare cartele sau sa fii nevoit sa obtii o anumita consultanta telefonica …


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere