Solutii smart de PrintCard

Daca cineva mi-ar fi spus acum cativa ani despre cardurile personalizate, carduri promotionale sau legitimatii de intrare prin care sa fii recunoscut intr-o institutie, poate ca scepticismul ar fi fost unul pozitiv. Insa pe parcursul anilor, ajungi sa traiesti cu tehnologia, cu viteza si intuitia programelor sau gadgeturilor nou realizate si dezvoltate.

Curiozitatea mea era din ce in ce mai mare , atunci cand primeam un card de puncte al unui magazin sau al unei benzinarii. Incercam sa deslusesc metoda prin care acele litere, cip ,banda magnetica sau forma era imprimata , dand un aspect deosebit cartonului de care depindea practic o idee de consum.

Astazi , deja aceasta idee se poate pune in practica de catre oricine. Acele carduri din PVC , pot fi gasite in magazinele de specialitate , in culori diversificate si cu ajutorul unor imprimante speciale, pot fi personalizate in functie de dorinta sau institutia respectiva.

smart card

Bineinteles, imprimante care la randul lor trebuiesc comparate si adaptate in functie de cerinte si idei. Acestea necesita dupa caz diferite cartuse de imprimanta pentru a putea diversifica si personaliza cardul dorit .

Si pentru ca aceste carduri sa functioneze , este nevoie dupa cum bine stim din experienta in magazine, intrarile in diferite locatii , de un cititor de carduri care sa permita accesul . Practic este vorba de cititoare si encodere , fara de care cipul de pe card nu ar putea fi citit pentru a facilita accesul sau sa recunoasca respectivul card.

Astfel, oricine poate beneficia acum de echipamente , consumabile si accesorii care sa poata produce rapid cardurile necesare in-house .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere