#TheconSustineBloggerii

Aceasta este campania de sustinere a bloggerilor organizata la nivel national cu scopul a rezolva diferite probleme pe care acestia le intampina, usurandu-le astfel munca. Experienta lor in domeniu i-a pus fata in fata cu problemele atat de des intalnite si au realizat ca nu e atat de usor pe cat pare sa creezi un blog de buna calitate care sa atraga un numar mare de vizitatori intr-un timp cat mai scurt.Echipa Thecon vine in sprijinul tau si iti va oferi ajutor in legatura cu urmatorele functii:

  • Creare site ;
  • Servicii SEO ;
  • Imbunatatirea vitezei de incarcare a site-ului .

De ce Thecon? Experienta remarcabila dovedita in activitatile de web design ale echipei reprezinta principalul lor atu. Sunt o echipa dinamica, cu orizonturi deschise si cu idei inovative. Indrumarile pe care le ofera echipa pe parcursul celor doua ore de orientare se pliaza atat nevoilor unui blogger incepator cat si ale unuia experimentat. Daca ai nevoie de o mana de ajutor sau daca pur si simplu ai ramas fara idei, acest serviciu este exact ceea ce ai nevoie.

Rolul echipei de web design Thecon este acela de a te asculta si de a-ti veni in ajutor cu cele mai eficiente si productive solutii la problemele cu care te confrunti. Sunt deschisi si receptivi iar scopul lor este acela de a atinge performantele dorite astfel incat sa ai parte de rezultatele scontate. Web design sau web development, te poti baza pe sprijinul oferit de Thecon.

Satisfactia ta in urma colaborarii cu echipa de web design este ceea ce conteaza pentru ei, de aceea te rugam ca in urma acestui proces sa rezumi intr-un articol cateva idei despre experienta avuta.In acest mod vei putea contribui la promovarea campaniei lor, devenind astfel cunoscuta si altor bloggeri.

Sunt deasemenea si pe retelele de socializare Twitter si Facebook si ii poti gasi prin hashtagul #TheconSustineBloggerii.

Te poti inscrie accesand linkul http://thecon.ro/sustinem-bloggeri iar un membru al echipei va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp posibil.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere