Uita de lumina rece si neplacuta din casa ta! E timpul sa inlocuiesti becurile cu incandescenta cu economicele becuri LED

Solutiile economice de iluminare au fost interzise de Comisia Europeana, ca urmare a consumului lor de energie electrica destul de mare, comparativ cu cel al performantelor becuri cu led. In acest fel, facturile mari la energia electrica, lumina intrerupta mereu si rece, precum si costurile de intretinere ridicate vor fi de domeniul trecutului, atata timp cat alegi o solutie de iluminat performanta: becurile cu led!

De ce becurile LED castiga mai mult teren, in detrimentul becurilor economice?

In contextul actual, atunci cand fiecare dintre noi isi doreste sa economiseasca pe cat se poate de mult la costurile de intretinere, incercam sa gasim cele mai la indemana solutii, astfel incat facturile sa fie cat mai mici. La fel au facut si un grup de experti in domeniul mijloacelor de iluminat casnic si au comparat eficienta si utilitatea becurilor cu led cu cea a mijloacelor de iluminat traditionale.

In primul rand, datorita tehnologiei led, care nu presupune incalzirea filamentului semi-conductor, becurile economice cu led nu consuma mult curent electric, ci au o aprindere aproape instantanee, indiferent ca au fost supuse unor cicluri de aprindere-stingere repetate. Astfel, in urma masuratorilor, s-a demonstrat ca odata folosite becurile cu LED, facturile la curentul electric vor fi mai mici si cu 50% fata de pana acum.

Iar pentru a va convinge si mai mult de utilitatea becurilor cu led, dar si de economiile pe care le puteti face, aflati ca becurile cu led au o durata de viata de pana la 15 000 de ore, comparativ cu becurile economice traditionale, care lumineaza timp de doar 10 000 de ore. Facand un calcul si gandindu-va la consecintele acestui fapt, veti realiza ca nu trebuie sa schimbati becurile cu led decat foarte rar.

Cat ma costa un bec cu leduri?

Desi pare destul de costisitor sa inlocuiesti toate becurile traditionale cu cele care folosesc tehnologia led, odata ce vei intra in magazinul online Led-Zone, vei fi surprins atat de diversitatea modelelor de becuri cu led, cat si de pretul lor accesibil. Gandeste-te ca odata ce vei face aceasta investitie, ea iti va fi amortizata in timp, fiindca facturile la curentul electric vor scadea simtitor, iar tu nu va trebui sa inlocuiesti becurile decat la o perioada de timp indelungata.

becuri led ledzone

Astfel, daca iti orientezi atentia spre cele mai mici preturi, atunci afla ca in magazinul online Led-Zone vei gasi cele mai avantajoase preturi de pe piata si becuri ale caror preturi sunt mereu reduse. De exemplu, pentru a-ti face un calcul orientativ, afla ca poti cumpara un bec cu led incepand cu pretul de 8 RON si adaptatoare pentru acestea de la 5 RON.

Protejeaza mediul inconjurator, folosind becuri cu tehnologia led

Un alt avantaj pe care il vei avea odata cu optarea pentru iluminarea pe baza de led este sansa de a contribui la protectia mediului inconjurator. Fie ca esti un ecologist inversunat, fie ca doar iti pasa ca natura din jurul tau sa fie protejata, foloseste becurile cu led, cele care nu au emisii de raze UV, ultraviolete si nu emana caldura.

Intra in magazinul online Led-Zone si alege o lumina calda, eleganta si placuta vederii pentru spatiile tale interioare si exterioare.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

2 Responses to “Uita de lumina rece si neplacuta din casa ta! E timpul sa inlocuiesti becurile cu incandescenta cu economicele becuri LED”

  1. bombiocri

    dec. 04. 2016

    Nici o lumina de led nu se compara cu lumina becurilor cu incandescenta. Nici pe departe „rece si neplacuta”. Solutia „LED” este o solutie economica si in nici un caz o solutie mai buna decat becurile cu incandescenta.

    Reply to this comment

Lasa o parere