Vino pe StradaIT

Piata revolutionara a gadgeturilor isi face tot mai mult loc in viata noastra, aducand noutati, tehnologie cat mai avansata si produse care pana acum cativa ani , nici nu ne inchipuiam ca vor ajunge la un astfel de nivel. Bineinteles ca toate acestea nu se termina aici. cateva dintre acestea sunt telefoanele moderne, laptopurile si tabletele, aparatele foto care ajung sa focalizeze pana la cele mai inalte standarde.

Oricum, de pricopsit ne pricopsim cu totii cu astfel de device-uri mai devreme sau mai tarziu, insa cum ? Cautam cele mai bune promotii, cele mai eficiente moduri de cumparare in rate, doar-doar sa te vezi cu obiectul.

De multe ori, cele mai eficiente reusite sunt in cazul platilor de pana la 12  rate. Pe StradaIT.ro aceasta oferta este posibila prin intermediul cardurilor de cumparaturi.  Pe langa posibilitatea de plata online,a ici se pot cumpara laptopuri in rate , sau orice alt device preferat de utilizatori. Cea mai avantajoasa parte este ca la aceste rate nu se percepe nici un fel de dobanda. cred ca asta conteaza cel mai mult, nu ?

laptop in rate

Pentru o trecere in revista a produselor vandute pe StradaIT, cele mai recomandate ar fi laptop, tableta toshiba sau notebook, aparate  foto mirrorless.

Totusi, consider ca acest sistem de plata prin rate fara dobanda, poate fi una dintre marile oportunitati pentru dezvoltarea tehnologiei atat in magazinele de profil cat si in casele noastre. Practic, nu stiu cati dintre noi ar avea posibilitatea sa-si cumpere un iPad sau un Samsung Galaxy cu banul jos ( exceptand cateva cazuri). Insa sunte,m constienti ca torti ni le-am dori. Si In rate este cea mai buna idee…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere