Cele mai frumoase piete de Craciun

Multe orase din lume isi transforma unele locuri in adevarate Piete de Craciun in apropierea frumoasei sarbatori. Locuri de unde se pot cumpara diferite produse dedicate Craciunului, cadouri speciale si artizanale.

In Praga, spre exemplu, vor fi adevarate targuri de Craciun desfasurate in Piata Wenceslas, unde vinul fiert asteapta sa fie servit, la pachet cu diverse mancaruri traditionale. Aici se pot gasi diferite obiecte din ceramica, haine, bijuterii si produse de artizanat.  Deasemenea, alte targuri se mai pot vizita si in Piata Republicii si Piata Havel.

targ craciun PragaCraciun Praga

In Piata Vorosmarty din Budapeste, targul de Craciun se deschide de pe 15 Noiembrie si tine pana la finele anului. Kurtos Kalacs,carnatii prajiti sau langosii , sunt cateva dintre bucatele traditionale care pot imbia turistii in cel mai placut mod.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPiata budapesta

Nu in ultimul rand, pe vestitul Champs Elysees din Paris, orasul Luminilor se va transforma intr-un adevarat targ de Craciun stralucitor. Deasemenea, in cartierul La Defense, vizitatorii vor putea servi delicatesele frantuzesti alaturi de putina miscare la patinoar.

Paris


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere