De ce sa vezi Valea Oltului in orice anotimp?

Unii ar spune ca sunt doar statiuni pentru iarna si statiuni pentru estivalul verii. Poate ca ne-am obisnuit cu multe ideologii, din care nu mai iesim, nu vedem decat partea nenaturala si ne pregatim conceptii gresite. Chiar, de ce nu as merge la mare iarna? Zic!

Cred ca e o mare idee, daca ar fi sa ma intrebati pe mine. Marea iti ofera un spectacol pe cinste la tarm, daca este ger sau cand ninge peste Cazinoul Constantei… Balustrade ingrosate de gheata, turturi si valuri parca desprinse din expozitiile cu statuete ecvestre.

Asadar, de ce nu am merge si intr-o statiune balneoclimaterica si iarna. Ba chiar cred ca linistea din statiune, in afara unui sezon plin, va umple corpul de sanatate si ne va propune un deja vu’ pe care sa nu-l uitam vreodata.

Nu mai mult de atat, in Calimanesti-Caciulata, poti beneficia atat de tratamente, ape termale, conditii extrasezon dar si de multe imagini care iti vor ramane intiparite in minte pe tot parcursul etapei de sejur si nu numai. Vizitele la Manastirea Cozia, Varful Cozia, care poate fi o experienta tentatnta pentru increzatori, castrul Arutella pentru indragostitii de istorie, schiturile vechi, Ostrov si Pahomie pentru cei care inclina spre istoria religiilor si nu in ultimul rand, Oltul, care spune el insusi povesti si legende, numai bune de ascultat .

Pana la urma, excursiile sau concediile in extrasezon, consider ca sunt si vor ramane doar simple mituri, nu??


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere