Excursii sub obladuirea Fortunei

Eh, si uite-asa, intervin pe langa amintirile excursiilor din anii trecuti, si cateva din ideile pe care ni le-am propune pentru petrecerea unui sejur din noul an. Astfel, suntem datori mai mult sau mai putin sa trecem in revista cateva dintre locurile vazute si sa punem in aplicare o noua strategie pentru cele nemaivazute.

Vazusem undeva, pe la o emisiune cu specific pescaresc, cativa pescari europeni care si-au petrecut zile pe la pescuit pe timpul unei vacante in Thailanda, pe niste ape exotice superbe. Toate acestea prin intermediul agentiei FortunaBusiness.ro.Sincer, eu am o slabiciune grava pentru pescuit si pentru cine nu cunoaste sentimentul, trebuie sa stie ca orice pescar este aproape hotarat sa isi satisfaca aproape orice pofte cu privire la hobby-ul preferat. Nimic nu este batut in cuie, vorba aia…

Asemeni zeitei careia ii poarta numele, agentia de turism FortunaBusiness.ro este o agentie touroperatoare, care s-a impus ca si favorita in randul clientilor prin flexibilitatea de care a dat dovada fata de acestia. Acestia ofera consultanta pentru orice nelamurire sau destinatie de vacanta, locuri si ce este cel mai important, in functie de bugetul disponibil al clientilor.

fortuna travel

Unul din locurile speciale in care mi-as dori sa ajung, la fel ca orice muritor de pe planeta, ar fi Caraibe. Limita intre buget si un sejur in Cuba, insula alungita si cea mai mare din Caraibe, nu ar fi asa de mare. Cu un climat uscat din noiembrie pana in aprilie, in acest tinut, sejurul in anotimpul rece la noi, poate fi un motiv special pentru cei care nu vor sa uite de caldura verii, de briza marii sau oceanului.

Cred ca cel mai important lucru in alegerea unei astfel de vacante, este fara nici o indoiala suportul si seriozitatea oferita de cei care asigura oportunitatile. Si una dintre aceste oportunitati este chiar Fortuna Business Travel, agentia care te indruma si te respecta.


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere