Portal ideal pentru idei turistice

Nu este prima oara cand vorbesc cu placere despre PortalTurism.com . Acum cateva luni, prin primavara , eram foarte preocupat sa-mi gasesc un loc de cazare la munte sau la mare. Initial vroiam o oferta de cazare la Busteni sau Sinaia . Bineinteles ca am gasit , nu inainte de a cauta prin alte parti fara drept de raspuns si apel .

Spun asta deoarece , impreuna cu cativa prieteni ne-am hotarat sa petrecem un weekend de toamna mai aparte. Undeva prin Oradea-Bihor. Stiam ca acolo sunt cateva locuri pline de poveste , unde natura isi arata intr-adevar adevarata fata , oamenii sunt frumosi, ospitalieri si deosebiti. Daca ar fi sa aleg  un loc de cazare si sejur in Oradea , m-as axa mai mult pe vizitele la diferite case memoriale : Lucian Blaga, Dr Aurel Lazar, Muzeul Memorial Iosif Vulcan , Cetatea sau Palatul Baroc , care pot fi intr-adevar izvoare de cultura pentru multi dintre noi.

Totusi, pentru ca toamna este inca in forta , le-as propune o excursie cu cazare la Padis , la Cetatile Ponorului. Imi doresc de mult sa vad Poaiana Varasoaia , Poiana Cuciulata , Poiana Florilor , Pestera Scarisoara sau Obarsia Vaii Boga.  Cu Portal Turism.com sunt sigur ca vom gasi cele mai optime solutii pentru ca acest sejur sa fie de neuitat.

padis

Problema este  ca unul dintre prieteni este din Bucuresti si va trebui sa-l luam cu o masina de acolo. Asa ca pentru o noapte ne va trebui cazare si in Bucuresti . Asa , sa nu-l inghesuim in apartament pe sarmanul om. Si din ce am mai inteles pe la cei care si-au facut noptile pe aici , sa stiti caci chiar merita…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere