Un Cocktail de vacanta

Ce va spune numele sau cuvantul cocktail ? Pentru mine nu poate insemna decat vacanta, sejur, o terasa la malul marii, un soare de care sa ma feresc la umbra unei umbrele de stuf si bineinteles o bautura racoritoare care sa ma ajute sa trec cu greu de aceasta perioada… Ceea ce imi si doresc. Sa treaca cat mai greu.

Eh , sunt doar vise sau pot fi asamblate intr-un singur mod . Gandindu-te unde ai vrea sa-ti petreci vacanta si sa studiezi cu atentie si moderatie ofertele de pe CocktailHolidays .

Sincer, sunt un devorator al posturilor Tv de Travel . urmaresc cu surprindere si mirare calatoriile exotice si sincer, mie mi-ar place sa gasesc cateva oferte in Thailanda 2014 . Sunt uimit de locurile salbatice , atitudinea locuitorilor dar si  locurile unde plajele si lagunele fac absolut tot deliciul unui sejur binemeritat.

thailanda

Tot pe CocktailHolidays, as gasi cu siguranta oferte Grecia 2014, ceva mai aproape de noi, in Thassos, Santorini sau Corfu. Interminabila Grecie, locuri in care plajele sunt precum pe timpul marilor zei ,  locurile par sa nu se fi schimbat prea mult de atunci , Atena pare si acum o ocrotitoare a oraselor si vizitele in temple se fac exact ca si atunci, cand celestii erau venerati  si li se aduceau daruri. Sincer, cam asta inseamna Grecia pentru mine . Istorie, legenda, frumusete si maretie .

Poate ca Stefan cel Mare s-ar putea supara pe toti romanii care isi petrec anumite vacante in Turcia, mai precis  in Antalya, insa  banuiesc ca nu ar putea rezista tentatiei daca i s-ar fi facut vreo propunere sau invitatie, in acest moment .

antalya

Deci, Let’s Cocktail Together…!!!


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere