Un cocktail pe cinste in 2014

vacanta copiiAll inclusive, buget redus, luna de miere,  toate acestea pot fi adevaratele motive pentru care esti mai increzator ca meritati intr-adevar o vacanta, impreuna cu familia.  Si de ce nu, atata timp cat tot anul te-ai gandit cum s-o faci, de unde sa strangi banii sau cum sa-ti faci socotelile, doar-doar sa-ti iese ceva.  uneori, alegi sfatul prietenilor, alteori faci dupa capul tau, insa de cele mai multe ori iti dai seama ca si asa , vacanta costa foarte mult.

Sincer, cel mai mult m-ar incanta cateva oferte early booking 2014 . Aici , mi-as putea alege cu usurinta intre o croaziera pe mare, o oferta last minute , un City Break sau pur si simplu o vacanta aici, in Romania .

Poate inca nu am vazut toata Romania, insa ideea de a evada peste cele neaose parca sclipeste in mintea oricaruia dintre noi. Mai ales candlast minute vorbim despre ofertele pe  care agentia de turism Cocktail Holidays le pune la dispozitia tuturor . Practic, o gama destul de variata de unde oricine isi poate alege in functie de zona dorita. Istoria faraonilor egipteni , locurile grecesti in care zeii isi  cresteau eroii pot fi doar cateva dintre destinatiile cu pachete turistice oferite de catre Cocktail Holidays.

Pentru cei care isi doresc o vacanta in Egipt , agentia vine cu o diversificata gama de rezervari si preturi in perioada de toamna . Pentru cei care vor o vacanta in Grecia 2014 , pachetele atractive  nu intarzie sa apara pe siteul agentiei.

Pana la urma, daca stam bine sa ne gandim, mai multe oferte, mai multe idei, mai multe alegeri. cam asta ar trebui punctat in alegerea unei agentii de la care sa-ti achizitionezi vacanta…


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere