Unde iti programezi vacanta

M-am obisnuit sa imi programez vacantele sau concediu din timp, chiar din primavara sau din iarna atunci cand am ocazia si gasesc ceva interesant. Mie unul, imi plac locurile care prezinta oaze de relaxare sau liniste, locuri care pot fi strabatute si de care sa ma bucur la fiecare secunda a vacantei . Pentru asta, imi cam faceam de lucru prin diferite  companii, cautam anumite hoteluri sau pensiuni, ma imprumutam cu informatii de la prieteni sau citeam diferite review-uri pe forumuri sau siteuri de profil.

Bineinteles, era o lista lunga si cateodata imi venea sa ma las pagubas. La un moment dat, lucrurile s-au simplificat simtitor si usurinta cu care gaseam diferite locatii si rezervari ma facea  mult mai comod.  Site-ul Amaryllistour.ro  imi oferea aproape toate informatiile de care aveam nevoie. O agentie detul de dinamica, specialistii acestei companii sunt gata sa ofere consiliere in domeniul turismului pentru a putea gasi cele mai bune oprtunitati de calatorie si produse turistice. Practic, un ghid destul de folositor in alegerea vacantelor in lume, Europa cat si in Romania.

Sincer mai stau de vorba si cu alti bloggeri pentru a afla cum si pe unde isi mai petrec diferite sejururi , vacante sau weekend-uri …Cateva destinatii le-am gasit si pe ramonalengyel.wordpress.com .

Pe Amaryllistour.ro, poti beneficia de rezervari  de bilete de avion pentru orice destinatie si companie aeriana, locuri de cazare prin rezervare online , croaziere si vacante exotice , excursii tematice cu caracter cultural religios, servicii de odihna si tratament atat in tara cat si peste hotare, servicii rant-a-car, asigurari  medicale de calatorie si multe alte servicii care pot transforma sefjurul intr-unul sigur si confortabil.

Sincer, nu prea caut destinatii mai indepartate de Romania, insa ma gandesc sincer pe viitor si la ceva departari, nu prea mari. Sincer, la vecinii din Bulgaria ar fi cateva locatii unde sincer, mi-ar placea sa imi petrec cateva zile din pretiosul concediu a verii. Practic, siguranta sta in locatiile cu renume si in recomandarile avute de la cei care au mai petrecut sejururi.

hotel byala

Situat pe o stanca, cu vedere la Marea Neagra, Complexul Byala Beach Resorts , face parte din preferintele pe care mi-as dori sa le incerc pe viitor. Un complex nou, construit in 2008, acesta este situat la 2 km de centrul orasului Byala, o localitate rustica cu un profil viticol destul de pronuntat . Practic, aceste cadre, fac locatiile de genul ,mult mai valoroase si cautate. Dotat cu un numar impresionant de apartamente, centru SPA , magazin, oportunitati de a practica activitati sportive si bineinteles mesele de tip all inclusive, face inca odata dovada unor lucruri bine facute .  Pe Amarillystour.ro se pot gasi mai multe detalii despre hotelul din Byala .


Imi asum absolut toata responsabilitatea pentru ceea ce fac, ce scriu si ce spun... Astept cu placere clipa sa pot ajuta si sa-mi multumesc pentru inca un lucru bun si bine facut...

Advertisement

No comments.

Lasa o parere